Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Een vaak niet geziene genezende eigenschappen van Honing en Kaneel

Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel veel kwalen
kan genezen. Honing wordt geproduceerd in de meeste landen van de wereld. Hedendaagse wetenschappers accepteren honing ook als een "wonderolie" (heel effectief) voor alle soorten kwalen.
Honing kan gebruikt worden zonder enige bijwerking bij iedere soort ziekte. Hedendaagse wetenschap zegt dat zelfs, omdat honing zoet is, als het als medicijn ingenomen wordt in de juiste dosering, het diabetes patiënten niet schaadt. (Dat moet je wel even uitzoeken).
Winny Weekly World News, een blad in Canada, van 17 januari 1995 heeft de volgende lijst van kwalen/ziektes opgegeven die genezen kunnen worden door honing en kaneel zoals dat door westerse wetenschappers werd onderzocht.

HARTKWALEN:

Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de arteriën en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval kregen, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag.
In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de arteries en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstoppen; maar dat honing en kaneel de arteries en aderen her-vitaliseren.

ARTRITIS:

Artritis patiënten kunnen dagelijks, 's morgens en 's avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepeltje kaneelpoeder drinken. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis worden genezen. In een recent research uitgevoerd op de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een lepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, ze binnen een week ontdekten dat van 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch 73 mensen totaal verlost waren van pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet konden lopen of zich voortbewegen beginnen te lopen zonder pijn.

BLAAS INFECTIES
:
Neem twee theelepels kaneelpoeder en een theelepel (of lepel?) honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

CHOLESTEROL:
Twee lepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in een kop theewater, aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterolniveau in het bloed tien procent minder was, binnen twee uren.
En zoals genoemd bij artritis patiënten, als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen.
Volgens informatie die kwam uit dat Blad kan zuivere honing, dagelijks bij voedsel ingenomen, klachten van cholesterol wegnemen.

VERKOUDHEDEN:
Zij die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kan drie dagenlang, dagelijks dus, een lepel lauwwarme honing innemen met lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest, verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

MAAG DIE VAN STREEK IS:
Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en reinigt maagzweren vanaf hun wortel.

GAS:
Volgens studies die in India en Japan gedaan zijn, is onthuld dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

IMMUUN SYSTEEM:
Dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuun stelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben uitgevonden dat honing diverse vitamines en ijzer bevat in grote hoeveelheden. Constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes om tegen bacteriële en virale ziekten te vechten.

INDIGESTIE:
Kaneelpoeder dat op twee theelepels honing wordt gestrooid en voor het eten ingenomen, verlicht zuurheid verteert de zwaarste maaltijden.

INFLUENZA : GRIEP:
Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat die influenza bacillen doodt en de patiënt redt van de griep.

LANG LEVEN:
Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, houdt de verwoestingen tegen van ouder worden. Neem vier lepels honing, een lepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink een kwart kop drie of vier maal per dag. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe en zelfs een 100 jarige, begint karweitjes van een 20 jarige uit te voeren.

PUISTJES:
Drie lepels honing en een theelepel kaneelpoeder pasta. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Als je dit twee weken dagelijks doet, haalt het de puistjes af van de wortel.

HUIDINFECTIES:
Leg honing en kaneelpoeder in gelijke delen op de aangedane plekken, dit heelt eczeem, ringworm en alle soorten huid infecties.

GEWICHT VERLIEZEN:
Dagelijks ‘s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en 's nachts voor het slapen, drink dan honing en kaneel in een kop water gekookt. Als je dit regelmatig gebruikt reduceert het het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorieën gebruikt.

KANKER:
Recent onderzoek in Japan en Australië heeft onthuld dat gevorderde kanker van de maag en botten succesvol werd genezen. Patiënten die lijden aan deze soorten kanker zouden dagelijks een lepel honing met een theelepel kaneel moeten nemen, een maand lang en drie keer per dag.

VERMOEIDHEID:
Recente studies hebben laten zien dat suiker die in honing zit eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Oudere mensen die honing en kaneel innemen in gelijke delen, zijn alerter en flexibeler. Dr. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve lepel honing in een glas water en besprenkeld met kaneelpoeder, dagelijks ingenomen na het poetsen en in de middag om ongeveer 03:00 uur als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen, dan neemt de vitaliteit van het lichaam binnen een week toe.

SLECHTE ADEMHALING:
Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

VERLIES VAN GEHOOR:
Dagelijks 's morgens en 's avonds honing en kaneelpoeder in gelijke delen ingenomen, herstelt het gehoor.
Weet je nog dat we kinderen waren? We kregen toast met echte boter en met kaneel erop gesprenkeld!

Misschien moet je dit met vrienden en familie delen. Iedereen heeft hulp voor de gezondheid nodig.
Wat zij er mee doen, moeten ze zelf weten -
TiPs van BCCRIK


Enkele heel handige tips met een zuiver ontsmettingzelf bruikbaar in het eten of drinken zonder vergif  Azijn

Maar goed, lees hier onder hoe een beetje azijn u ECHT kan helpen. Er is beslist een ongemak tussen dat u dagelijks irriteert en nu kan worden verholpen, lees maar:

 

 

 


 
 Azijn is een (al lang bestaand) wondermiddel! (afprinten!)
 


Azijn doodt gras, onkruid op voetpaden, opritten enz.......... onverdund op die plekken te gieten of te spuiten.
 
Uw rododendrons, gardenia's, of azalea's zullen er deugd van hebben als u het zuurgehalte van de grond verhoogt, door er rondom regelmatig  water gemengd met een  klein scheutje azijn, te sprenkelen (niet gieten).

 
Om mieren te verjagen: spray azijn rond de plekken waar je mieren ziet.
 
Om chroom van uw auto en/of moto te doen schitteren: poetsen met onverdund azijn.
 
Om de slechte geur uit hondenvacht te verwijderen: de vacht insmeren met onverdunde azijn, daarna spoelen.
 
Azijn houdt ook katten weg: sprenkelen op plaatsen waar je de kat weg wil.
 
Azijn voorkomt dat honden hun oren krabben, inwrijven met een in verdunde azijn gedrenkte zachte doek.
 
Kippen pikken elkaar niet meer  als je azijn in het drinkwater doet.
 
Frist uw groenten op. Voorbeeld: de sla. Laat verwelkte groenten in water met een eetlepel azijn trekken. Bijkomend voordeel: de kleine hoeveelheid azijn zal uw spijsvertering sterk verbeteren!
 
Eitjes zijn lekkerder als je twee eetlepels azijn bij het kookwater doet dit voorkomt ook dat ze openbreken.
 
Een bij- of kwallensteek aanstippen met azijn verzacht de pijn.
 
Verzacht ook zonnebrand als je het regelmatig lichtjes inwrijft met azijn.
 
Als haarconditioner: een eetlepel azijn op je gewassen haar om overgebleven shampoo (niet te vermijden), helemaal te verwijderen.
 
Voorkomt roos als je het haar na het wassen spoelt met een eetlepel azijn in 2 kopjes warm water.
 
Verzacht een pijnlijke keel, doe een koffielepel azijn in een glas water, gorgel en spoel.
 
Werkt als geurvreter voor het keukenafvoerputje, giet minstens een keer per week een kopje azijn door, 30 minuten laten staan en dan koud water laten lopen.
 
Maakt houten snijborden schoon en desinfecteert ze; onverdund azijn gebruiken.
 
Verwijder fruitvlekken van handen: met azijn inwrijven.
 
Verwijder vet en geurtjes van borden, een eetlepel azijn bij het afwaswater doen
 
Maak een theepot schoon, een mengsel van water en azijn en de bruine aanslag verdwijnt.
 
Verfris brooddozen: een stuk brood met azijn erop in de brooddoos doen en een nachtje laten liggen.
 
Maak je koelkast schoon met een oplossing van evenveel azijn en water.
 
Maak afvoeren schoon, een handvol sodakristallen in een ½ kopje azijn, met warm water spoelen. Kan ook als volgt: maak vuilafvoeren schoon door ijsblokjes van azijn te gebruiken en smijt ze in de afvoer, daarna koud water.
 
Jampotten of glazen potten kan je schoonmaken en opfrissen voor hergebruik met azijn.
 
Maak je vaatwasser schoon door er eens per maand een kopje azijn in te doen en een cyclus te laten afwassen, hierdoor wordt de machine van binnen schoongemaakt. De azijn zal uw afwasmachine ook veel frisser doen ruiken.
 
Inox kan je schoonmaken met een vochtige doek met azijn.
 
Maak porselein en fijne glazen schoon met azijn, een kopje azijn bij een spoelbak water: voorzichtig erin doen en daarna laten drogen aan de lucht.
 
Verwijdert vlekken uit potten en pannen, vullen met een mengsel van 3 eetlepels azijn per ½ liter water, laten koken tot het vuil oplost en wegvegen.
 
Los roest op metaal op: in onverdunde azijn laten weken.
 
Verwijdert kookgeurtjes, hiervoor een potje water met azijn laten sudderen op het vuur.
 
Ontstopt je stoomstrijkijzer. Een mengsel maken van evenveel azijn als water en in het reservoir doen,
op volle stoom zetten en 5 minuten laten staan in verticale positie, uitschakelen, afkoelen, alle losse deeltjes zouden nu eruit moeten komen.
 
Een verbrande ijzeren plaat kan je schoonmaken met evenveel azijn als water in een kookpot warmen,
deze oplossing op het ijzer gieten om donkere of verbrande vlekken te verwijderen.
 
Verwijdert pluisjes op kleren. Een half kopje azijn bij het spoelwater doen.
 
Voorkomt dat kleuren uitlopen in de was: kleren in met water verdunde azijn doen voor je ze wast. Vooral nieuwe kleren voor hun eerste wasbeurt 24 uur in een teil of emmer met azijnwater zetten is uitstekend voor de kleurvastheid!
 
Verfrist je wasmachine. Doe om de zes maanden een kopje azijn in de machine en laat een gewone cyclus draaien zonder was. Lost zeepresten op.
 
Maakt kleuren weer levendig. Doe een ½ kopje azijn in het spoelbakje van je wasmachine.
 
Verwijdert vet van  suede, doe azijn op een tandenborstel en wrijf voorzichtig over de vlek.
 
Verwijdert hardnekkige vlekken, voorzichtig met azijn wrijven op fruit-, jam-, mosterd-, koffie- en theevlekken, daarna wassen als normaal.
 
Verwijdert sigarettengeur uit kleren, doe een kopje azijn bij een bad vol heet water, hang de kleren erboven.
 
Verwijdert (afneembare) stickers, een paar keer inwrijven met azijn, laten weken, daarna afwassen.
 
Maakt brillen schoon, elke lens met een drupje azijn schoonmaken.
 
Verfrist snijbloemen, twee eetlepels azijn en één eetlepel suiker per ¼ liter water.
 
Veel plezier en minder werk! 
 
(print dit af en leg het in uw keukenschuif !)
 

wistje je:

Dit is interessant....
Margarine was origineel gemaakt om kalkoenen vet te mesten.
Toen bleek dat de kalkoenen eraan overleden wilden de investeerders die de research hadden betaald hun investering terug en staken de koppen bij elkaar om te bespreken hoe ze alsnog hun geld konden terugkrijgen.
Het originele product was wit van kleur en had geen enkele voedingswaarde. Dus voegden ze wat gele kleurstof toe en verkochten het aan de consument om te gebruiken in de plaats van boter! Wat vind je daarvan...is dat geen slimme oplossing...gewoon wat kleur- en smaakstoffen toevoegen en klaar is kees! 
 
Weet jij... het verschil tussen boter en margarine?
Lees door tot het einde...het wordt reuze interessant...
·         Beiden hebben dezelfde hoeveelheid aan calorieen.
·         Boter heeft een ietsie pietsie hogere hoeveelheid verzadigd vet, namelijk 8 gram tegenover 5 gram voor margarine.
·         Volgens een recente medische studie aan Harvard verhoogd het eten van margarine de kans op hartziekten bij vrouwen met 53% tegenover het eten van dezelfde hoeveelheid boter
·         Het eten van boter verhoogt de opname van vele andere voedingstoffen in voeding.
·         Boter heeft vele gezondheidsvoordelen voor het lichaam, margarine heeft er maar enkelen, en dan nog alleen omdat ze extra zijn toegevoegd.
·         Boter smaakt zoveel beter dan margarine en het kan de smaak van andere voedingstoffen verhogen.
·         Boter bestaat al sinds eeuwen, terwijl margarine nog geen 100 jaar bestaat.
En nu de margarine....
·         Margarine bestaat uit zeer grote hoeveelheden transvetzuren.
·         Het verdriedubbelt de kans op ziekten aan de kransslagaders.
·         Het verhoogt het gehalte aan lipoproteine-a en dus de kans op arteriosclerose.
·         Vervijfvoudigt de kans op kanker.
·         Verlaagt de kwaliteit van moedermelk.
·         Ondermijnt het immuunsysteem.
·         Verlaagt de insuline respons.
 
En hier is het meest beanstigende feit...het meest interessante feit.....
De samenstelling van margarine verschilt maar 1 molecule met plastic en heeft 27 ingredienten die ook in verf zitten....
Deze twee factoren alleen al waren voor mij genoeg om margarine, en alle andere producten die gehydrogeneerd zijn, te vermijden voor de rest van mijn leven. ( gehydrogeneerd wil zeggen: bewerken van de moleculaire structuur en/of samenstelling)
 
Try this at home! ( probeer dit thuis even)
Koop een kuipje margarine en zet het open in je garage of een andere schaduwrijke plek. Binnen enkele dagen kun je het volgende constateren:
·         Geen vlieg, zelfs niet die vervelende fruitvliegjes, zullen er op af komen. Dit zegt toch al wat, niet?
·         Het gaat niet rotten of vies ruiken, dit komt omdat het totaal geen voedingswaarde heeft.
·         Niets kan er op groeien, zelfs die minuscule kleine micro-organismen kunnen hier geen groeiplekje op vinden.
·         Waarom...? omdat het bijna plastic is.
·         Zou jij je tupperware bakje smelten om op je boterham te smeren? Nee toch?
 
Pass the butter on please!
Een oud Chinees spreekwoord zegt: Als iemand iets waardevols met je deelt en jij kunt er je voordeel mee doen, heb je de morele verplichting om dit te delen met anderen....